Přeskočit na obsah

Pozor novinka! Diagnostika a odstranění blokující energie

x

Z deníku kartářky aneb to chce pořádné kapky!

Publikováno: 5. 3. 2023

Čauky mňauky, moji drazí přátelé! Zažívám si celkem transformační období, je to proto, že jsem se tuhle jednoho krásného dne rozhodla, že už bylo dost práce z domu a je čas vytáhnout paty.. takto po letech. Jak je to vlastně dlouho co čumím doma? S Elinkou jsou to čtyři roky a s Rozinkou tři, mezitím sice byla malá pracovní pauza, kterou ale moc nevnímám. Spíš mám pocit, že už sem doma celou věčnost. Ráno vstát vypravit dětska a zasednout k pc kde jsem až minimálně do tří hodin. 

Teď už to takto lehké nebude. Budu se muset každý den dostat do Veselí, řidičák mám, ale nejezdím. Takže mám přirozeně strach z jízdy autem ( Bachova esence Kejlířka to jistí :D).

Tam  jsem si pronajala prázdnou větší místnost, ve které se mi dostává možnosti tvořit. No a že to tvoření nejde hned, takže sem tam přiletí koberec, sem tam nějaký ten kus nábytku….Teď si uvědomuju jak jsem vlastně byla najivní, když jsem si myslela, že se zaběhnu za týden. 

Co je ale velice důležité, mám vizi. Vím přesně co kde bude a a jak to bude vypadat. V rohu křešílka, kde posadím svoje zákazníky na výklad. V druhém rohu pracovní stůl, kde budu v mezičase dělat online výklady a v protilehlých stěnách regály. V nich budou moje autorské šperky, krásně vystavené v dárkových krabičkách. Bože, ta vize je tak nádherná, tak moc nádherná…. A kde je ta realita?

Už dva roky se pokouším stvořit si svoje vlastní webové stránky. Normální člověk se pro to rozhodne a má je. Já ale jaksi nejsem normální… tolik času strávených v aplikování své vize do reality a výsledek je stále v nedohlednu. Stejně jako provozovna. Ani nevíte jak moc je to ubíjející, demotivující. Dokonce to došlo tak daleko, že začínám pochybovat o tom jestli nejsem magor. Jakože fakt seriozně, jestli mi jenom nehrabe. Protože mám tak velké plány, ale zatím se to tváří spíš tak, že je to všechno v mojí hlavě. 

Nevěřili byste kolik práce, času a nervů za tím vším stojí. Potom když uvidíte (možná) výsledek, už vás nenapadne jak šílené tohle bylo zrealizovat… Všechny ty právní předpisy a úřady, abych měla všechno v pořádku, živnostenský úřad, finanční úřad, hygiena, ministerstvo zemědělství, nákup správného materiálu, finanční možnosti………

Ke konci roku 2022 jsem byla u mojí duchovní učitelky na kurzu Bachových esencí, do kterých jsem se vášnivě zamilovala. Součástí kurzu bylo namíchat si svoji vlastní lahvičku na konkréntní útrapy. Když se na mě moje učitelka nacítila (pouze vize, žádné pomůcky neměla, ona je prostě boží!) řekla mi, že si mám namíchat lahvičku abych ustála příchod obrovské změny, která se stane v lednu a musím tu lahvičku dobrat do února. V tu dobu jsem jí řekla, že k nám v lednu má přijít kominík a budeme mít bordel po baráku…. Houby kominík. Ale otevření vlastní provozovny a to v mém (skoro) rodném městě! Tak to chtělo  sakra silné kapky 🙂

Pluto mám na hrotu jedenáctého domu  (vchází mi do domu lidí, společnosti), a již na konci roku 2022 jsem spřádala plány, že už bych konečně mohla svoje vědomosti a zkušenosti předávat dalším lidem a konečně se pořádně rozvykládat o tarotu. Původně měl být kurz u mé duchovní učitelky. Takto to bylo naplánované. Kdyby mi někdo tehdy řekl, že ten kurz budu mít ve své provozovně, zřejmě bych vyvalila oči a pak se upřímně zasmála. No a divejte na to… Jsem tolik zavalena výklady pro své zákazníky, že mi tohle normálně uniklo!!

Takže drazí mí přátelé, držte mi palečky ať tento přechod zvládnu s lehkostí a velice ráda vás přivítám buď na svém osobním kurzu tarotových karet nebo jen tak na kafíčku u osobního výkladu 🙂

S láskou, vaše evolucí procházející Ranja 🙂