Přeskočit na obsah

Pozor novinka! Diagnostika a odstranění blokující energie

x

Proč všude vidíte stejné čísla?

Publikováno: 14. 6. 2022

Velmi často mi pokládáte tuto otázku tak jsem se rozhodla o tom napsat trochu víc. Podíváte se na hodinky vidíte číslo, pak to stejné číslo vidíte na značce auta a za chvíli jako číslo popisné domu. Často je tady tento jev spojovaný s anděly, avšak já s tím tak úplně nesouhlasím a nedávám příčinu primárně jim. 

To konkrétní číslo, které všude vídáme je synchronizací toho v jaké vibrační úrovni se nacházíme. Je to tedy informace o naší frekvenci a jelikož se stejné lepí na stejné dochází často k pozorování této vibrace i ve vašem okolí. 

Abyste tedy zjistili, jaká frekvence na vás odevšud vyskakuje, můžete nahlédnout do numerologie. Můžete opakovaně vídaná čísla sečíst a nebo je vnímám každé zvlášť, obojí je informace. Stručně přiblížím:

číslo jedna – ego, jednotna
číslo dvě – vztahy, partnerství a spolupráce
číslo tři – komunikace, myšlení, učení
číslo čtyři – věci praktické, vytrvalost
číslo pět – změna
číslo šest – rodina a domov
číslo sedm – uchovno a intuice
číslo osm – karma, rovnováha
číslo devět – pravda a víra, dosažení

Tímto způsobem si lehce zjistíte, jaká energie vás obklopuje, jakou energií se máte zabývat, z jaké oblasti budete zažívat zkušenosti a lekce.

Tento jev také souvisí s tím, že se vaše mysl synchronizuje např s televizí. Na něco pomyslíte a zrovna v tu chvíli to stejné slovo zazní v televizi, znáte to? Příjde slovo do hlavy a za sekundu se nějakým způsobem odrazí do reality kolem vás. Mně se to děje snad denně a přijala jsem to jako součást běžného dne. Dokoce jsem zašla tak daleko, že dokážu předem rozpoznat jaké slovo se za chviličku do reality projeví. Nemá to žádný hlubší význam, je to jen informace o tom, že Vesmír funguje 🙂 

Stejné se lepí na stejné. Znám jednoho blázna, opravdu blázna, který má diagnózu. Seděla jsem v autě a slyšela jsem v písničce slovo blázen a ten člověk vedle nás zrovna projížděl na kole. Dá se s tím dobře pracovat. Potom, když ke mně dojdou takové slova (je jich třeba rozpoznat) můžete si je spojit tou konkrétní věcí, činností, člověkem nebo sitaucí, která se vám v ten moment projeví do reality.

Nebo třeba s někým telefonuju když jdu po chodníku městem, říkám třeba větu – dávej pozor ať se ti to nezopakuje. Kolem procházející paní zrovna v tu chviličku onu věty zaslechla. Jsem si jistá, že to byla zpráva i pro ni. Mám opravdu spousty dalších příkladů, ale řekla bych že takto pro představu to stačí.

Zkuste si všímat těchto synchronizací, děje se neustále a je to jen informace pro nás, že energetický systém funguje a je nastaven tak, že věci se stejnou frekvcení se lepí na sebe, aby se stávaly větší. No a co je cílem celé mise? No přece jednota 🙂 

S láskou, Ranja