Přeskočit na obsah

Pozor novinka! Diagnostika a odstranění blokující energie

x

Proč je dobré se modlit?

Publikováno: 3. 5. 2022

Musím být věřící?
Je uplně jedno jestli jste věřící nebo ne, jestli se umíte spojovat s Universem, nebo je to pro vás španělská vesnice. Důležité je vaše upřímná modlitba nebo prosba, žádost, kterou posíláte a věříte, že ji někdo vyslyší. Nemusíte vědět jak to funguje, kdo poslouchá, nemusíte zastávat konkrétní náboženství. Jde jen o tu upřímnou prosbu Vesmíru.

Co je ještě lepší než žádost?
Vděčnost. Posílat do nebe své díky za každý den, za to že jste měli jídlo, za to, že jste mohli být se svou rodinou nebo prostě jen za to že dýcháte. Každý den je důvod být za něco vděční a je z energetického hlediska skvělé poslat své díky do Vesmíru, protože si tím zvyšujete své vibrace a zesilujete proud energie mezi Vámi a božstvem.

Jak se vlastně modlit?
Můžu vám nejdřív nastínit, jak to dělám já. Modlím se každý večer, začnu Otčenáš a to jen ve své mysli, protože vím, že každá myšlenka je zaznamenaná. Mám ten Otčenáš jako takovou mantru, vím, že když tu modlitbu dokončím zesílil se tok energie mezi mnou a Vesmírem a tento tok je stále otevřený, tak je škoda toho nevyužít a třeba usnout. Proto ještě právě za tuhle modlitbu přidávám ještě své vlastní myšlenky, žádosti a vděky.

O co lze v modlitbě žádat?
Já prosím především o ochranu, je to hlavně z toho důvodu, že jsem kartářka a každý den hledím lidem do jejich karet, dokonce čistím jejich nánosy negativní energie a to už trochu jiný level. Potřebuju se proto hodně chránit. Žádám každý večer o ochranu své osoby a mé rodiny, všech rodinných příšlušníku, potom (někdy podle pocitů) pokračuju dál na celé lidstvo a planetu Zemi. Je zajímavé, že když se modlím za některé věci, které se odehrávají ve světe a chci do toho vložit lásku, mír dobro, tak se stává, že to nejde, že cítím, že k tomu není přístup. Naučila jsem se to neprotlačovat na sílu, protože vím, že Vesmír má své plány. Někdy vnitřně pocítíte, že vám nejde se za něco modlit, že je těžké jakoby tu energii do toho vložit, je ti informace pro vás, že není ten správný čas.

Co je to vlastně modlitba?
Modlitba spojená se silným pocitem je především energie, kterou produkujeme, vysíláme-. Je to ten nejčistější způsob programování svého života. Bez emočního zabarvení má modlitba taky svůj efekt ale přidáním pořádného citového prožitku dojde k větší intenzitě a poté i zpětné vazbě. O něco žádáte a pak se to stane. Nebojte se žádat o to co chcete, Vesmír vás slyší, nejste sobečtí, že žádáte o své osobní potřeby a přitom je ve světe tolik zla. Každá vaše myšlenka je dobře slyšet ve Vesmíru a když vysíláte záměrně své žádosti nebo díky, zesilujete tím Váš kanál s Universem. No a to se pak také může stávat, že vnitřním hlasem uslyšíte zpětnou vazbu 🙂

Přeji Vám ať jste štastni 🙂 S láskou, Ranja