Přeskočit na obsah

Pozor novinka! Diagnostika a odstranění blokující energie

x

Jak programuju a nabíjím náramky z minerálů

Publikováno: 30. 4. 2022

Náramek z minerálů je nejen krásný na pohled ale je i funkční a dá se s ním energeticky pracovat. Již spoustu let čistím, nabíjím a nakonec programuju kameny aby fungovaly pro moji potřebu. Cílem je vložit do kamene program – vzorec konkrétní energie, která se v kameni uchová. Tuto energii pak lze z kamene čerpat v jiném čase, podle potřeby. Tak například, víte, že vás čeká maturita a budete potřebovat koncentraci bez trémy. Doma si do kamene energii koncentrace vložíte a na zkoušce si ji z kamene vytáhnete. Teď jsem to napsala hodně zjednodušeně, ale vlastně to takto opravdu funguje. Stejným způsobem lze do kamenů ukládat milion různých energií jako je láska, síla, vytrvalost, produktivita, vitalita, zdraví, úspěch, radost, plodnost, sebeláska atd atd. Ráda vám poodhalím zákulisí tohoto programování, avšak abyste to dobře uchopili, je třeba mít ucelené informace, začnu tedy očistou kamene.

Očista kamene
Kámen umývám pod tekoucí vodou a u toho vkládám myšlenku, že se z něj odplavují veškeré nánosy špíny, jak hmotné tak i nehmotné. Poté osuším a dám do mořské soli. Sůl vytáhne z kamene vše co absorboval a zneutralizuje jeho energetiku.

Nabití kamene
Některé kameny nabíjím na slunci, některé na měsíci. Ale nevnímám to jako nutnost, bez které se neobejdete, další způsob je třeba usadit kámen do hlíny třeba na zahradě. To vše zvyšuje energetiku, ovšem to není nutné. Z vlastní zkušenosti beru jako nejefektivnější způsob nabití kamene vykuřování pomocí různých vykuřovacích směsí. Šalvěj je základ, se šalvějí jsem začínala, ovšem existují mraky naprosto úžasných a dokonalých směsí i jednodruhových pryskyřic, bylin či dřevin, které neuvěřitelným způsobem zvedají energetiku nejen kamene samotného ale celého prostorou i všech bytostí, které se vykuřování zúčastní. Naprosto neuvěřitelná energie je Palo santo, je to jakoby se vás dotkla posvátnost sama. Nese v sobě vibraci požehnání, vysokého božství, energie svatosti. To krásně zvyšuje vibrace kamene. Další co můžu doporučit je myrha a kadidlo. Vyloženě pro spálení negativní energie a na hodně silnou očistu velmi dobře funguje dračí krev. Takže po vyčistění kamene to dělám tak, že na rozpálený uhlík dám konkrétní vykuřovadlo a nad ním pak držím náramek či kamínek. U toho opět žádám o nabití kamene tou energií, kterou zrovna chci. Když chci chci lásku, přidám vykuřovadlo růži, když chci zharmonizovat čakru přidám vykuřovadlo na harmonizaci konkrétní čakry…

Programování kamene
Teprve po tomto procesu začnu s programováním náramku. Na koncentraci vezmu např. sodalit, na lásku růženín, na plodnost karneol atd. atd. Vybraný náramek vezmu do rukou, které spojím dlaněmi k sobě jakoby k modlitbě. Sednu si se zavřenýma očima, nekřížím nohy a celkově se uvolním. Teď je ten správný čas na trochu čarování. Požádám své vyšší já o napojení se na něj, požádám o napojení i na anděla strážného a universum. Spustím si energii Reiki, přes symbol, který si nakreslím v mysli – Hon ša ze šonen – v ten moment mi do rukou začne proudit teplá čistá andělská energie (která jde krásně cítit i pro každého smrtelníka, není to nic neuvěřitelného) až se tak stane, vizuálně do náramku kreslím další symboly jako je – Daiko mio – Sei heiki – Čou ku rei- zároveň u toho žádám universum, ať se do kamene vloží energie lásky, koncentrace atp. Takto to dělám dokud nepocítím, že to plně proběhlo.

Na závěr si hezky přes kyvadlo změřím energetiku kamene. Ti citlivější z vás krásně pocítí teplou energii, když si náramek chytí do ruky, nebo si ho nasadí. Takto naprogramovaný kámen vydrží poměrně dlouho, záleží na spoustu aspektech, jako je energetika nositele. Například křišťál se nemusí čistit vůbec, dokonce on je ten, co dokáže čistit jiné kameny. Vždycky se energetika kamene dá změřit kyvadélkem. Dále pak doporučuju pravidelné čištění a nabíjení, což zvládne každý

Tak ať vás minerály hřejou! Ranja